Pealkiri: 

Toitumisharjumused Eestis 2007-2010 trendid

Väljaandja/tellija: Toiduliit, Faktum&Ariko
Märksõnad: toitumine, Läti, Leedu
Välja antud: 2010
Tüüp: Uuring/analüüs
Failid:
Nimi SuurusFormaat
Toiduliit2010.pdf387.95 kBAdobe PDF
Alamvaldkonnad:Toitumine
Tervisenäitajate siseriiklik ja rahvusvaheline võrdlus
Rahvastiku tervise ajatrendid
Kirjeldus: Sisukord .................................................................................................................. 2
A.Kokkuvõte............................................................................................................. 3
B. Uuringu taust..................................................................................................... 10
C. Tulemused......................................................................................................... 12
1. Söömine argipäevadel ...................................................................................... 12
2. Kus süüakse peamistel söögikordadel? ............................................................ 17
3. Söömine puhkepäevadel ................................................................................... 20
4. Söögikordade menüü......................................................................................... 27
4.1 Hommikusöök, ehk argipäeva esimene söögikord............................................ 27
4.2 Argipäeva tugevaim söögikord ........................................................................ 32
5. Joogid söögikordade vahel ............................................................................... 37
6. Sooja toidu söömine õhtul kodus ...................................................................... 38
6.1 Söömise sagedus............................................................................................. 38
6.2. Valmistamise viis............................................................................................. 40
7. Üldine pool- ja valmistoodete kasutamine tooterühmade kaupa........................ 41
8. Kasutatavad praelisandid................................................................................... 46
9. Õhtuse koduse sooja toidu menüü koostamise põhitegurid .............................. 47
10. Kauplusekettide positsioon toiduainete ostudel............................................... 51
11. Impulssostud kaupluses................................................................................... 54
12. Toitumisharjumusi mõjutavad infoallikad........................................................... 56
13. Toiduainete kvaliteedi mõiste sisu.................................................................... 60
14. Toiduainete päritolumaa jälgimine poes .......................................................... 62
15. Eri maade toiduainete kvaliteedi kuvand ......................................................... 64
16. Konkreetsete toiduainete kvaliteedi võrdlev kuvand Balti riikides .................... 67
Lisa. Küsimustik .................................................................................................... 72