Toitumine

Kokku: 165 | Näitan: 121-140

Välja antudPealkiriAutor(id), Väljaandja/tellija
2008 Antropomeetriliste parameetrite ja lipiidiprofiili soolised iseärasused ning omavahelised seosed eesti kooliõpilastelSimm P; Tartu Ülikool: Tervishoiu instituut
2008 An overview of health status in EstoniaSotsiaalministeerium
2008 Rahvastiku tervise arengukavaSotsiaalministeerium
2008 Südame- ja veresoonkonnahaiguste ennetamise riiklik strateegia 2005-2020. Aastaaruanne 2007Tervise Arengu Instituut
2007 Söömishäirete riskifaktorite esinemine Eesti aeroobikatreenerite seasParm A-L; Tartu Ülikool: Spordipedagoogika ja treeninguõpetuse instituut
2007 Kiirtoidu ja gaseeritud jookide tarbimine ning seos insuliinresistentsusega Eesti koolilastelAlavere H; Tartu Ülikool: Tervishoiu instituut
2007 Nitrates, nitrites, N-nitrosamines and polycyclic aromatic hydrocarbons in food: analytical methods, occurrence and dietary intakeReinik M; Tartu Ülikooli Kirjastus
2007 Sotsiaalne ebavõrdsusStatistikaamet
2007 Elanike toitumisharjumused ja toidukaupade ostueelistusedLepane L; Eesti Konjunktuuriinstituut
2007 Eesti täiskasvanud rahvastiku tervisekäitumise uuring, 2006Tekkel M; Veideman T; Rahu M; Tervise Arengu Instituut
2007 Eesti Kooliõpilaste Tervisekäitumise Uuring. 2005/2006 õppeaastaAasvee K; Poolakese A; Minossenko A; Kurbatova A; Tervise Arengu Instituut
2007 Südame- ja veresoonkonnahaiguste ennetamise riiklik strateegia 2005-2020. Aastaaruanne 2006Tervise Arengu Instituut
2007 Riiklik vähistrateegia aastateks 2007-2015Sotsiaalministeerium
2007 Südame- ja veresoonkonnahaiguste ennetamise riiklik strateegia 2005-2020: koondaruanne WHO hindamisvisiidist EestisseFarrington J; Ireland R; WHO Regional Office for Europe
2006 Nutrition situation of pre-school children in Estonia from 1995 to 2004Pitsi T; Tallinna Tehnikaülikool: Toiduainete instituut
2006 Toitumisharjumused 7. ja 12. klasside õpilastel aastatel 2000 ja 2006Lipp L; Tallinna Tehnikaülikool: Toiduainete instituut
2006 Säästva arengu näitajadStatistikaamet
2006 Naised ja mehedStatistikaamet
2006 Komplementaarne ekspertide fookusgrupi analüüs Eesti toidu mõiste, arengukavale "Eesti toit" antavate hinnangute ja arengukava edasiste rakendusvõimaluste uurimiseks (ekspertide küsitlusuuringu tulemused)Lepane L; Eesti Konjunktuuriinstituut
2006 Elanike toitumisharjumused ja toidukaupade ostueelistusedLepane L; Eesti Konjunktuuriinstituut

Kokku: 165 | Näitan: 121-140