Pealkiri: 

Hügieenikoolitusest ja hügieeninõuete täitmisest mõnedes Tallinna toidukaubanduse ettevõtetes

Autorid: Trapido A
Väljaandja/tellija: Tallinna Tehnikaülikool: Toiduainete instituut
Märksõnad: toitlustusettevõtted, toiduohutus, ettevõtjad, koolitus
Välja antud: 2005
Tüüp: Magistritöö
Failid:
Nimi SuurusFormaat
Trapido2005.pdf7.73 MBAdobe PDF
Alamvaldkonnad:Tervisekaitse
Kirjeldus: Käesoleva töö eesmärgiks on uurida toiduhügieeninõuete täitmist, määrata ja võrrelda sagedamini esinevaid kõrvalekaldumisi hügieeninõuete täitmisel erinevates käitlemisettevõtete riskikategooriates ja käitlemisvaldkondades. Töös selgitatakse reeglite eiramise põhjuseid ja tuuakse välja meetmeid nende kõrvaldamiseks.