Pealkiri: | Hügieenikoolitusest ja hügieeninõuete täitmisest mõnedes Tallinna toidukaubanduse ettevõtetes | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorid: | Trapido A | ||||||
Väljaandja/tellija: | Tallinna Tehnikaülikool: Toiduainete instituut | ||||||
Märksõnad: | toitlustusettevõtted, toiduohutus, ettevõtjad, koolitus | ||||||
Välja antud: | 2005 | ||||||
Tüüp: | Magistritöö | ||||||
Failid: |
|
||||||
Alamvaldkonnad: | Tervisekaitse | ||||||
Kirjeldus: | Käesoleva töö eesmärgiks on uurida toiduhügieeninõuete täitmist, määrata ja võrrelda sagedamini esinevaid kõrvalekaldumisi hügieeninõuete täitmisel erinevates käitlemisettevõtete riskikategooriates ja käitlemisvaldkondades. Töös selgitatakse reeglite eiramise põhjuseid ja tuuakse välja meetmeid nende kõrvaldamiseks. |