Pealkiri: 

Toitumisharjumused 7. ja 12. klasside õpilastel aastatel 2000 ja 2006

Autorid: Lipp L
Väljaandja/tellija: Tallinna Tehnikaülikool: Toiduainete instituut
Märksõnad: toitumine, koolid, lapsed, noored, õpilased
Välja antud: 2006
Tüüp: Magistritöö
Failid:
Nimi SuurusFormaat
Lipp2006.pdf334.8 kBAdobe PDF
Alamvaldkonnad:Toitumine
Kirjeldus: Käesoleva töö eesmärgiks on selgitada välja 7. ja 12. klassi õpilaste suhtumist toitumisharjumuste tervislikkusesse ja koolitoitu, võrrelda neid tehtud uuringuid 2000. aastal läbiviidud uuringutega ning saadud tulemuste põhjal pakkuda välja lahendusi õpilaste toitumisharjumuste tervislikumaks muutmisel.
Vastavalt eesmärgile kavandatakse järgmised ülesanded:
1. Selgitada õpilaste toitumisharjumusi 7. ja 12. klassi õpilaste hulgas ning võrrelda neid tulemusi 2000. aastal läbiviidud tulemustega.
2. Uurida hommikusöögi söömist ja mida süüakse enne kooli.
3. Uurida, mida süüakse koolis ja hinnet koolilõunale.
4. Analüüsida koolitoidu mittesöömise põhjusi.
5. Uurida jookide eelistusi ja piima eelistusi.
6. Esitada võimalikke lahendusi, mis aitaksid muuta õpilaste toitumisharjumusi tervislikumaks ja õpilaste suhtumist koolitoitu.